Ο Προπονητής

Δημήτρης Κασίμης. Επαγγελματίας Προπονητής. Απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας ...

ΠΡΟΒΟΛΗ

Η Ομάδα

Γνωρίστε την Kasimis Training

ΠΡΟΒΟΛΗ

Οι Διακρίσεις μας

Επιτυχίες της Kasimis Τraining

ΠΡΟΒΟΛΗ

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

Δέσποινα Γαβριηλίδου

Η αγωνία της εκκίνησης, η χαρά να φτάσεις στους σταθμούς και να βλέπεις ανθρώπους με χαμόγελο να σε βοηθήσουν. Η κούραση των χιλιομέτρων και της ασταμάτητης βροχής ρίχνουν το ρυθμό. Στο μυαλό όμως είναι μόνο ο τερματισμός εκεί που με περιμένουν. Τα τελευταία μέτρα κουρασμένη και βρεγμένη ως το κόκκαλο, αλλά δε με νοιάζει τα ξεχνάω όλα και τερματίζω ..... Ένας αγώνας που τον έζησα, με την αγάπη μερικών φίλων, του άντρα μου που πίστεψε σε μένα και φυσικά τον προπονητή μου Dimitris Kasimis ..

Βασίλης Μπαμπανίκας

"Η συμμετοχή σε έναν τέτοιο αγώνα είναι πάντα μοναδική εμπειρία.. Όσους αγώνες και να έχεις κάνει στο παρελθόν, όταν στέκεσαι μπροστά σε μια τέτοια εκκίνηση νιώθεις σαν πρωτάρης... Όταν φτάνεις στον μαραθώνιο, αναρωτιέσαι τί κάνεις εδώ, γιατί δεν πας σπίτι σου… Όταν όμως πατάς το χαλί του τερματισμού, απλά πετάς... Και όπως λέει ένας φίλος μου, το ΙΜ είναι ένα μικρόβιο.. από τη στιγμή που θα το κολλήσεις, δεν σταματάς.."

Ηλίας Ταχματζόγλου

IRONMAN BOLTON- Έζησα κάτι πολύ διαφορετικό από ότι περίμενα - με το κολύμπι ξεκινά η βροχή - πίνω πολύ νερό- μαζί και φυτά του βυθού. Κουράζομαι -όμως δεν σταματάνε τα χέρια, Η βροχή δυναμώνει – ομίχλη - δεν φαίνονται οι σημαδούρες. Ποδήλατο -λάσπες - σαμαράκια - Βρέχει – φυσά - με κουράζει - μειώνω ρυθμό. Τρέξιμο - ανηφόρα-κατηφόρα- ο κόσμος φωνάζει!! Πρέπει να είμαι πολύ εντυπωσιακός! 600 μέτρα ανοίγω ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ - Τερματισμός. Μπράβο στους αγνώστους θεατές -μέσα στη βροχή και το ...

Βασίλης Βασιλείου

Vienna, Nice - Cannes, Thessaloniki, Athens Classic Marathon και όχι δεν είναι το Orient Express. Χιλιόμετρα σκληρά, ποιητικά και βίαια... Ο Αινείας, η Τροία, ο Σπάρτακος, η Ρώμη, ο ήλιος... «Ένα άσπρο μαντήλι στη σκιά, που μπορεί να είναι πιο σκούρο από ένα κάρβουνο στο φως του ήλιου»... "

Kasimis Training

Η Kasimis Training αποτελείται από μια παρέα ανθρώπων που αθλείται υπό την προπονητική επίβλεψη του Δημήτρη Κασίμη. Αγαπά να ζεί. Αγαπά να χαίρεται και να απολαμβάνει το αγαπημένο της άθλημα. Το τρέξιμο στο βουνό, στην άσφαλτο... Το κολύμπι στη θάλασσα! Το ποδήλατο. Ή και όλα μαζί, στο τρίαθλο φυσικά! Μας αρέσει να διασκεδάζουμε, να αναζητούμε νέες εμπειρίες και να τεστάρουμε τα όριά μας παράλληλα! Πάντα όμως με γνώμονα την σωστή προετοιμασία, την υγεία και την προσωπική μας ασφάλεια. Κάθε μέρα το τρέξιμο, το κολύμπι, το ποδήλατο είναι μέρος της πραγματικότητάς μας. Είναι κομμάτι πολύτιμο του εαυτού μας!
Καλώς ορίσατε λοιπόν στην ομάδα μας!

 

 • Δεν αμελούμε τις ιατρικές μας εξετάσεις!

  Πραγματοποιούμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τον ιατρικό μας έλεγχο, καθώς είναι απαραίτητος για να ελέγχουμε την υγεία μας!

   

 • Απολαμβάνουμε τις προπονήσεις μας!

  Δεν καταπιέζουμε τον εαυτό μας σωματικά και ψυχολογικά. Τόσο ο ύπνος, όσο και η καλή μας ψυχολογική κατάσταση είναι πολύ σημαντικά. Δεν αναβάλλουμε δραστηριότητες που θα μας «γεμίσουν» για χάρη της προπόνησης!

   

 • Αγαπάμε τον εαυτό μας!

  Είναι προτιμότερο να χαθεί μια ημέρα προπόνησης, για να επανέλθουμε από κάποια ασθένεια, να ξεκουραστούμε, να εκτονωθούμε και να διασκεδάσουμε, παρά να χαθούν εβδομάδες από κάποιο τραυματισμό ή ψυχολογική κόπωση- κορεσμό!

   

 • Δεν πετάμε σκουπίδια στα μονοπάτια!

  Όπως ακριβώς μεταφέραμε την τροφοδοσία μας κατά τη διάρκεια του αγώνα, ως την στιγμή που την χρησιμοποιήσαμε, έτσι ακριβώς μεταφέρουμε ως τον κοντινότερο σταθμό υποστήριξης και τις άδειες συσκευασίες μας. Δεν αφήνουμε στα μονοπάτια άλλα υπολείμματα πλην του ίχνους της σόλας του παπουτσιού μας! Οι διοργανωτές του αγώνα δεν είναι υποχρεωμένοι να μαζεύουν τα σκουπίδια μας, επειδή εμείς θέλουμε να νιώσουμε την "έξαψη" του πετάω τα σκουπίδια κάτω, όπως οι συμμετέχοντες σε ολυμπιακούς αγώνες δρόμου...

   

 • Τρέχουμε μέσα στα σηματοδοτημένα μονοπάτια!

  Έχουμε την ευλογία να τρέχουμε σε διαδρομές υψηλού αισθητικού κάλλους. Είμαστε φιλοξενούμενοι στις διαδρομές αυτές. Για αυτό το λόγο δεν παρεκκλίνουμε από τα διαγεγραμμένα μονοπάτια, θέτοντας σε κίνδυνο θησαυρούς των βουνών μας. Δεν θυσιάζουμε στο βωμό του κέρδους μερικών λεπτών την πολύτιμη χλωρίδα των βουνών, δεν λοξοδρομούμε από τα χαραγμένα μονοπάτια, δεν χρησιμοποιούμε κοψίματα...

   

 • Δεν προσπερνάμε συναθλητή που χρειάζεται βοήθεια...

  Σε μόλις 20 λεπτά ακινησίας, σε συνθήκες 14-15 βαθμών κελσίου συναθλητής μας, ακόμα και αν είναι πολύ καλά ντυμένος, μπορεί να πάθει υποθερμία... Πόσο μάλιστα αν οι καιρικές συνθήκες είναι πιο κακές... Δεν προσπερνούμε συναθλητή που χρίζει βοήθειας. Φροντίζουμε να ενημερώσουμε άμεσα την διοργάνωση του αγώνα και να υποστηρίξουμε, όσο μπορούμε τον συναθλητή μας.