Εμφανισεισ υψηλου επιπεδου για του αθλητεσ τησ Kasimis Training στον Ορειβατικο Μαραθωνιο Ολυμπου!

Με ρεκόρ διαδρομής σε άνδρες και γυναίκες, καθώς και έξι πρώτες θέσεις στη γενική κατάταξη συνοδεύτηκε η παρουσία της Kasimis Training στον Ορειβατικό Μαραθώνιο Ολύμπου!

Κεντρική Φωτογραφία θέματος: Alexandra Faltzi photography

 

Άκρως επιτυχημένη ήταν η παρουσία της Kasimis Training στον 30ο Ορειβατικό Μαραθώνιο Ολύμπου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου. Η Kasimis Training δεν θα μπορούσε να μη δώσει το παρών στον 30ο Επετειακό Ορειβατικό Μαραθώνιο Ολύμπου, στα γενέθλια για την συμπλήρωση 30 χρόνων του πιο ιστορικού αγώνα βουνού στην Ελλάδα!

 

Οι αθλητές της ομάδας κατέκτησαν τις 6 πρώτες θέσεις της γενικής κατάταξης αλλά και την 1η θέση στις γυναίκες πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις που συνοδεύτηκαν από σημαντικές επιδόσεις! Πρώτη θέση για τον Δημήτρη Σελέτη στην πρώτη του εμφάνιση στον Ορειβατικό Μαραθώνιο Ολύμπου, με επίδοση 3.53.34! Η επίδοση του αθλητή από την Σιάτιστα αποτελεί μάλιστα και ρεκόρ της διαδρομής του αγώνα (διαδρομής που ισχύει τα τελευταία έτη)!

 

Στην 2η θέση της γενικής κατάταξης ακολούθησε ο Βαγγέλης Νούλας. Η επίδοσή του Καστοριανού αθλητή με 4.14.05, επτάμιση λεπτά γρηγορότερη από την αντίστοιχη περσινή, αποτελεί και προσωπικό ρεκόρ του στον αγώνα! Το βάθρο συμπλήρωσε ο Αντώνης Νέστορας, με επίδοση 4.25.17, στην πρώτη του εμφάνιση και ο ίδιος στον ορειβατικό μαραθώνιο Ολύμπου!

Οι επιτυχίες για την ομάδα συνεχίστηκαν με την 4η θέση του Γιώργου Γκάτσιου – επίδοση 4.30.44, την 5η θέση του Γιώργου Φώτογλου, που με επίδοση 4.31.49 ολοκλήρωσε την 4η στάση του Olympus Grand Slam, αλλά και την 6η θέση του Θωμά Παρτσάνη – επίδοση 4.32.02!

 

Την 1η θέση στις γυναίκες κατέκτησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Κατερίνα Τσεκόσκα! Η πρωτιά της Κατερίνας (11η γενικής κατάταξης) συνοδεύτηκε και από ρεκόρ διαδρομής με επίδοση 4.41.49, χρόνος κατά 14 ολόκληρα λεπτά γρηγορότερος από την περσινή της εμφάνιση!

 

Εξαιρετικό πλασαρίσματα στην πρώτη 10άδα του αγώνα για τον Ευάγγελο Καρακίτσιο με επίδοση 4.41.28! Τον ακολούθησε στην 12η θέση με επίδοση 4.42. 40, ο τριαθλητής της ομάδας Στέλιος Στυλιανάκης, στην πρώτη του εμφάνιση σε μαραθώνιο αγώνα βουνού!

Οι πολύ καλές επιδόσεις για τους αθλητές της Kasimis Training συνεχίστηκαν με την 32η θέση της γενικής κατάταξης - επίδοση 5.27.13 του Κυριάκου Τσιάνου, την 58η θέση – επίδοση 5.49.52 του Βασίλη Παπασπύρου, την 76η θέση – επίδοση 6.05.17 του Στέφανου Χατζηεφραιμίδη και την 122η θέση – επίδοση 6.41.30 του Απόστολου Μπατζιτέγου. Στην 137η θέση ολοκλήρωσε τον αγώνα της με επίδοση 6.51.09 η Δήμητρα Νάνου.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ